Tuesday 24 March 2009

Grønn elefant og nye inntrykk






Haloo!
Nå sitter vi i vårt første hjem i Cape Town, Green elephant backpackers. Vi vet ikke helt hvor lenge vi blir boende her, spørs om vi finner noe bedre frem til vi skal flytte videre 9. APRIL (skrev visst feil i forrige innlegg..).

Miriam og jeg kom hit igår etter en flytur med MYE turbulens. En blid afrikaner møtte oss med skilt og stort smil! Han heter Sipho. Deretter ble det biltur- 2 timer på en strekning som egentlig tar 10 min! Rushtrafikk da ser du..
Ellers ble dagen igår brukt på å bli kjent i Observatory- området (der vi bor), bli solbrent og bare slappe av ved vårt lille basseng.

Det er hvertfall heeelt fantastisk her, med godt over 25 grader og mild bris fra havet. I dag har vi fått omvisning på de ulike sentrene SHAWCO har og vi har allerede hodet stappfult av nye inntrykk.

Nå skal vi straks ned til sentrum og forhåpentligvis møte Hege som også er i Cape Town!

Snakkes!

2 comments:

  1. Jeg savner dere allerde, tenk dere er på andre siden av jorda. Gubbanoa. Skriv snart igjen - og hiv inn en haug av bilder. Pass på dere selv, og ta var på hverandre. Følger spent med på flere oppdateringer=)

    -ingrid

    ReplyDelete
  2. Godt å høre at dere er vel framme! Tenker det er mange inntrykk og mye nytt å se og oppleve. Venter spent på nye, laaaange rapporter og masse bilder. Kos dere masse (pass dere litt for afrikanerne - det er veldig fasienert av blonde jenter...:) ),
    Klem fra Kari

    ReplyDelete