Wednesday 18 March 2009

Ting begynner å bli klart..

Nå er det snart klappet og klart for neste tur, denne gangen i forbindelse med studier (idrett, friluftsliv og helse). Jeg reiser til Cape Town, Sør-Afrika på førstkommende søndag og blir der i 2 1/2 måned! Jeg reiser sammen med Miriam, som går samme studie som meg og to andre jenter, Ann Renate og Kristin, fra fysioterapi.

Vi skal i praksis for en studentdrevet hjelpeorganisasjon som heter SHAWCO og skal jobbe i den største townshipen (slumområde) i Sør-Afrika: Khayelitsha. I tillegg skal jeg og Miriam skrive bachelor oppgaven vår sammen... trolig om forholdet mellom HIV og Aids og fysisk aktivitet. Har ikke funnet eksakt område.

Det har vært mye frem og tilbake med å finne et sted å bo der. Det som vi egentlig hadde funnet (en perfekt villa) økte plutselig noen tusenlapper, og eieren ville helst ha 5 mnd leie før vi kom ned (vi skal bare være der 2 1/2!) med andre ord rundt 75 000 kr rett inn på konton hans før vi i det hele tatt hadde sett huset på ordentlig!!
Vi takket pent nei.

Men NÅ; vi har endelig funnet oss en kjempefin leilighet! Det var ikke mulig å finne noe som var for hele tiden vi skal være der, men vi bor hvertfall i stigende kvalitet. Begynner med et par uker på hostell (vet ikke helt hvilket ennå..) og så 9. Mai flytter vi oss til: http://fzp.co.za/apartments/213_The_Square#sec

Flyet lander i CT kl 06.00 mandag, så neste oppdatering kommer fra andre siden av jorda!

2 comments:

  1. Der kan du se - ting ordner seg for snille jenter!! Håper dere får et fantastisk opphold og tid til å se litt av Sør-Afrika. Gleder meg til å følge deg på bloggen din.....husk å ta med kabel til kameraet :) Vil gjerne se litt bilder også. Pass på deg selv - glad i deg!! Klem fra Kari

    ReplyDelete
  2. kikikiki!!! Vi flytter inn i The Square 9.april, ikke mai! For i mai skal vi hjem til Norge igjen. Gleder meg stort, tror dette blir et lite eventyr - husk; slum and glam, hand in hand... Sees i morra tidlig, bright and shiny;)

    ReplyDelete