Tuesday 31 March 2009

Romperisting og sportsday!

Nå sitter jeg på biblioteket på universitetet her, veldig stor og veldig fint universitet! Har fått internett tilgang ordna nå ser dere, og jeg prioriterer blogg over oppgave (vær så god!).

Været varierer veldig her, igår var det 28 gr og kjempevarmt, mens idag blåser det full storm (nesten..).
Backpacker stedet vi bor på er fortsatt bra, men vi begynner aa bli ivrige på å faa noe litt mer privat. Har fått to tyske jenter på rommet som verken er ivrige på å bli kjent eller være høflige.
Vi jobber med masse kjempe flinke mennesker og alle er veldig stolte av prosjektet de driver, noe som er veldig forståelig og stoltheten smitter :)
Vi har til nå jobbet mest med eldre og vært med på aktiviteter med dem. Vi blir vist rundt mye, og hele tiden er det noe nytt vi får vært med å sett på. I går var det et dagsenter for HIV og Tuberkulose. Veldig spennende og vi fikk være med en dansegruppe som lærte oss afrikansk dans.. de fikk latterkrampe av oss.. denne romperistinga ligger ikke helt i vår natur.

Dagen før fikk vi oppdrag av en skole vi var på i Nyanga om å lage sportsday for 60 barn (10-13 år)! Så vi er i full gang med planlegging av det på neste tirsdag.. lurer på åssen det blir!

Imorgen starter Jazzfestivalen her i Cape Town så vi skal på konsert imorgen (åpningsgreier) og på lørdag (Mos Def!), pluss kanskje flere konserter innimellom.

Den kjørende klinikken vi skulle egentlig være med i gårkveld, ble avlyst. Selvfølgelig var det ingen som sa ifra, men Sipho tok en telefon og fant ut at det var mangel på doktorer igår.

Hege og Sandra dro hjem igår- håper dere kommer dere vel hjem og ikke er altfor lei dere ;) Veldig koselig å møte kjentfolk på andre siden av kloden!(Fo`sho` bruuu!)
Nina og Ole lander i Johannesburg i dag og skal kjøre nedover kysten og ende opp i Cape Town om et par uker. Planen er å møte dem på veien, i Jeffreys bay, i påskehelgen og samtidig få med oss litt safari og moro.

Ankosi! (Takk på xhosa)

1 comment:

  1. Dette ser jo helt supert ut!!! Masse opplevelser og mange nye venner - tenker det er en der hjemme som er bare "bittelittegrann" misunnelig..... Gleder meg stort til neste oppdatering - men du verden hvor mye dere har rukket på 1 uke!!!!
    Klem fra Kari

    ReplyDelete